L’eivissenc Alfonso Sánchez millor jove dissenyador adlib

María Luisa de l’Hoyo, María Gabriela Durán, Francisco Heredia, Esperança Martínez, María Paloma Llambrega, Patricia Perales, Lina Marcela Rojas, Nieves Rubio, Alfonso Sánchez i Laia Valverde són els deu joves dissenyadors,que participaren a la primera edició del concurs institucional de noves promeses de moda de les Illes Balears organitzades pel Consell Insular d’Eivissa i emmarcada en la ja tradicional Pasarela Adlib.

Sánchez va ser qui conquistà al jurat amb la seva col·lecció L’Ombra. Basat en peces completament en negre, com a inspiració del moment anterior al naixement de la llum, van destacar els seus talls elegants, els seus vestits amb jaqueta i sobretot les seves dues últimes propostes, un vestit llarg semitransparent i color crema per sota i un vestit llarg d’àmplia cua, i les seves bosses, que van captivar a molts dels presents a Sant Antoni.

No obstant això, el propi Alfonso Sánchez Gómez va voler tranquil·litzar a tots assegurant que les seves properes col·leccions no sempre van a girar entorn del negre. «Ha estat el meu punt de partida per a la meva primera col·lecció però ara, una vegada que assimili tot el que m’està passant, ja estic desitjant posar-me amb la següent per poder presentar-la en la Passarel·la Adlib de l’any que ve inspirant-me en volums molt grans i en tot tipus de colors».

Al mateix temps, aquest dissenyador de 41 anys que és fill de modista i nét de sastre, també va explicar que, encara que la seva col·lecció és fruit del treball artesanal intens d’un any, centrant-se molt en els acabats i en l’exterior, i que les seves peces lluïen perfectes en la passarel·la, mai va pensar que podia guanyar perquè havia vist treballs altres treballs espectaculars.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *