Brodadores cerquen el seu reconeixement

Les pobleres Maria Teresa Fernández i Antònia Comas van començar a brodar fa més de 25 anys de la ma de “madò” Joana Pons Mir i ara cerquen la Carta Honorífica Artesana per a que els reconeguin els seus anys de dedicació.
El problema resideix en que ambdues no compleixen un dels requisits exigits pel Consell de Mallorca i és que no han cotitzat a la Seguretat Social com a professionals en la seva activitat, ja que les dues treballaven a l’hosteleria. Els brodats era una afició, una feina no remunerada.
Tal com recull Diario de Mallorca, les dues brodadores van exposar el cas al regidor d’Agricultura i Comerç de l’Ajuntament de sa Pobla, Joan Pérez i, des de l’Ajuntament, estan tramitant un expedient per a poder solucionar el problema.
FOTO:diariodemallorca

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *