Les Illes Balears protagonistes de la 37a Fira de Calella i l’ Alt Maresme

El monogràfic de la Fira d’enguany està dedicat a la “essència mediterrània” que comparteixen Calella i les Illes Balears. L’objectiu ha estat que els visitants de la Fira de Calella descobreixin les Illes Balears des de tots els seus vessants. Per això, s’han preparat exposicions i demostracions de cultura, gastronomia, natura, artesania, així com actuacions musicals i tradicionals.
Durant els tres de fira, 22, 23 i 24 de setembre, l’espai ha comptat amb tallers de llatra, llana, siurells, avarques, ganivets, joies, cançó mallorquina, entre d’altres. A més, hi ha hagut concerts de Joan Miquel Oliver, Uc i Cris Juanico, així com actuacions de la Colla de Dimonis de Sant Joan. Pel que fa a la gastronomia, a més de la presència d’empreses artesanes agroalimentàries, també s’han gaudit tasts de les diferents illes. L’exposició d’artesania mostrà l’art del vidre bufat, les teles de llengües, la pedra en sec i ceràmica popular de Mallorca; l’avarca de Menorca; els instruments musicals i les espardenyes d’Eivissa; i l’estalonament de figueres de Formentera..
Foto: diariodeibiza

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *