Sóller regula els mercats artesans

L’ajuntament de Sóller ha tramitat una nova ordenança reguladora del mercat d’artesania, ja publicada al BOIB, on l’objectiu es adaptar aquesta instal·lació a la normativa existent en matèria de comerç i artesania de l’Estat i la Comunitat, a fi de diferenciar-la d’altres mercats de venda periòdica no sedentària al municipi.

L’ordenança estableix que el mercat d’artesania s’instal·larà a la Plaça Constitució, encara que la Batlia es reserva el dret de canviar de localització. Hi haurà una comissió de seguiment formada per membres electes entre els artesans, representants polítics i funcionaris. A més, a l’àmbit sancionador, es diferencien multes lleus, greus i molt greus de 750, 1.500 i 3.000 euros, respectivament.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *