Augmenten les exportacions de producte balear

Durant el sis primers mesos de l’any, les exportacions totals de productes balears s’han incrementat un 124,6 per cent, comptabilitzant 833 milions d’euros, segons les dades publicades per l’Institut Balear d’Estadística de les Illes Balears (Ibestat) i la Secretaria de Estat de Comerç.

Concretament, per sectors exportadors, el de complements de roba és el que ha enregistrat la major pujada (64,4%), encara que el seu volum de vendes ha sigut de 1,5 milions. Significativa ha sigut també la pujada en el sector d’olis essencials i productes de perfumeria (28,4%), el de vins i licors (19%) y el de la joieria i bijuteria (18,6%).

Per altra banda, hi ha hagut una caiguda en les vendes del sector de pell (77%), moble (48%) i patates (20,3%).

El calçat, el major exportador balear, després d’acumular una regressió durant els darrers cinc anys ha augmentat, tal com recull un reportatge elaborat per Última Hora, y es que durant els primers sis mesos de l’any s’han formalitzat operacions per un valor de 46,7 milions d’euros, el que suposa un 5,1% més que durant el mateix període de l’any anterior.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *