Convocats els VI Premis d’Artesania de Mallorca

El Departament d’Economia i Hisenda ha convocat la VI Edició dels Premis d’Artesania de Mallorca. Aquests guardons pretenen reconèixer la tasca dels artesans de l’illa i donar suport a les noves tendències i, al mateix temps, a la tradició artesana de la nostra terra.
Com a novetat d’enguany, només hi haurà tres categories, perquè la de producte i la de disseny solien generar confusió i, des d’aquesta edició, aniran lligades. Per tant, la primera categoria és la del Premi Producte Artesà i Disseny Mallorca 2017, amb la qual es valoren la qualitat tècnica i formal dels projectes com també la creativitat i la innovació. El primer premi està valorat en 2.500 euros i el segon en 1.000 euros.
La segona categoria és el Premi Impuls i Avantguarda Mallorca 2017, que reconeix els nous talents i l’ús de noves tècniques. El guanyador d’aquesta categoria s’emportarà 1.500 euros, mentre que el segon finalista obtindrà 1.000 euros.
Finalment, es manté també el Premi Trajectòria Artesana Mallorca 2017, que consisteix en un guardó honorífic per a artesans o empreses artesanes amb més de vint anys d’experiència professional demostrable. Aquesta categoria només premia un guanyador, que s’emporta 1.000 euros.
Les obres i les propostes a la millor trajectòria es poden presentar a la seu del Consell de Mallorca abans del proper 31 de juliol. Per a més informació sobre les bases del concurs, podeu consultar la convocatòria a la seu electrònica del Consell de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net/ca/fitxa?key=13260).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *